Onze huisregels

We horen graag je mening, zonder posters is er natuurlijk ook geen forum. Maar er zijn wel regels. Net als jij willen we een open en eerlijke discussie!

Het geven van een ‘reactie’ op een posting is niet vrijblijvend. We hebben te maken met wettelijke regels en daarnaast hebben we zelf ook onze ideeën over wat we wel en niet op het forum toelaten. Een open discussie houdt niet in dat alles toelaatbaar is. Je bent op eigen initiatief op het forum en gaat dus akkoord met onze forumregels hieronder wanneer je het forum bezoekt en je op het forum berichten post.

Forumregels:
1. Geen racisme, anti-semitisme, extreemrechts taalgebruik andere haatdragende uitingen en bedreigingen. Die verachten we en zijn dus absoluut niet toegestaan.

2. Posten onder verschillende namen met de bedoeling een discussie een bepaalde kant op te sturen, simpelweg ‘trollen’ genoemd wordt niet geaccepteerd, evenals slechte postings…

3. Mailen via het forum is op eigen risico. De mailfunctie op het forum is alleen bedoeld voor leuke en informatieve mails. Niet voor haatmails, en andere negativiteit. Het is verboden om je via email voor te doen als iemand anders. We zullen bij achterhalen van dergelijke praktijken actie ondernemen, variërend van permanente ban tot aangifte. Je bent dus gewaarschuwd.

4. Geen links naar illegale zaken als warez, mp3’s, simlocks e.d. Geen herhaalde (commerciele) postings of sluikreclame.

5. Schuttingtaal, sexueel getinte opmerkingen zijn ten strengste verboden op het forum. We waarderen het dat er vrouwelijke bezoekers op ons forum komen. Laat hen dus ook in hun waarde.

6. Als we zouden willen weten wie jullie precies zijn hadden we wel een aanmeldingsprocedure ingebouwd en om gegevens gevraagd. Informatie over anderen posten is niet tof, als iemand dat wil doen, kan die dat zelf doen. Heb je een leuke website, dienst of leuk forum gerelateerd product, neem contact op met ons en wellicht nemen we een linkje op.

7. Je IP wordt bij ons opgeslagen, evenals bijbehorende bijdragen en evt. emailadres.

8. In geval van een justitieel onderzoek kunnen we onze medewerking verlenen.

 

9. Bedreigingen posten op het forum zijn uit den boze. Ook als ze grappig bedoeld zijn. Gewoon niet doen, probeer op een andere manier grappig te zijn. Iedere bedreiging nemen we namelijk serieus.

10. Rijg verder ook geen bedrijven en personen en publique aan de schandpaal. Heb je een probleem met een bedrijf, instelling of persoon, ga met ze hierover ruziemaken buiten het forum om of span desnoods een rechtzaak aan.

11. Heb je een IP ban, dan kunnen we kijken hoe/of we eruit kunnen komen. Mail de moderator een goed voorstel.

12. In het kort komt het er op neer dat als je je redelijk normaal en binnen het kader van de in Nederland geldende regels gedraagt, je geen problemen krijgt. Sterker nog: We werken in dat geval samen aan de ontwikkeling van een leuk en informatief forum. Overtreed je een of meer van de bovenstaande regels, dan levert je dit een actie op van de moderator, varierend van een waarschuwing of verwijdering van bericht tot een permanente IP ban. Ben je het niet eens met een van de bovenstaande regels, blijf dan liever weg van het forum.

13. Alle postings op het forum zijn meningen van mensen waarmee we geen relatie hebben als forum. Je bent dan ook voor de volle 100% verantwoordelijk voor je eigen bijdragen op het forum. De huisregels kunnen op ieder moment naar goeddunken van het forumteam ter plekke aangepast en aangevuld worden.

14. Oh ja, beroepen op de regels heeft geen zin, wij hebben altijd gelijk 😉

Als ik mijn e-mailadres invul, krijg ik dan spam?

Wij maken geen gebruik van de gegevens van de bezoekers voor commerciële doeleinden. Alleen als je opgeeft dat je nieuwtjes en aanbiedingen over het onderwerp van het forum wilt ontvangen, kun je nieuws en aanbiedingen per mail ontvangen. Maar je e-mailadres wordt door ons nooit overgedragen aan derden.
Ook voor andere bezoekers is je e-mailadres verborgen. Men kan je alleen mailen via een formulier. Hierdoor kunnen ook zogenaamde spybots, die op het Internet naar e-mailadressen zoeken, je e-mailadres niet vinden.
Je krijgt dus geen spam![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]